Na kraju sezone 2018/19 Karađorđevčani protiv "Jokera" iz Sombora

Poslednju prvoligašku utakmicu play off-a Karađorđevčani igraju protiv Jokićevog “Jokera” iz Sombora. Utakmica se igra u hali u Banatskom Karađorđevu, u petak 19.04.2019. godine, u 20,00 časova.

Na kraju prvenstva, atraktivan, ali težak protivnik, koji ima ambicije da se plasira u viši rang. Pravi ispit za Karađorđevčane.

Iako je u toku prvenstva bilo mnogo problema, pre svega mislimo na povrede igrača i ostalo, može se reći da je sezona 2018/19 bila veoma uspešna. Pobeda protiv “Jokera” bi bila šlag na torti. Očekuje se jedna uzbudljiva, dinamična, i napeta utakmica do samog kraja. Zato pozivamo sve ljubitelje košarke i navijače da dođu u halu i svojim prisustvom, kao i do sada, naprave atmosferu kakva se poželeti može na košarkaškim terenima. Sigurni smo da igrači Karađorđeva, predvođeni kapitenom Mišom Martinovićem, znaju to da cene i svojom igrom i požrtvovanjem na terenu, vraćaju taj dug.

Da napomenemo da od 10 prvenstvenih utakmica odigranih u ovoj sezoni, na domaćem terenu, uz podršku divne publike, samo je “Sloboda” iz Novog Sada, uz dosta sreće uspela da savlada Karađorđevčane.