Nastavak sezone 2020/21

Posle novogodišnjih praznika košarkaški klub "Karađorđevo" nastavio je sa treninzima i pripremom za nastavak sezone 2020/21. U ovoj sezoni klub se takmiči sa tri selekcije. U muškoj konkurenciji u 2. muškoj regionslnoj ligi, grupa sever takmiče se seniori, a U17 kadeti igraju kvalitetnu vojvođansku ligu. U ženskoj konkurenciji seniorke se takmiče u 1. ženskoj regionalnoj ligi Vojvodine, grupa sever.

U nastavku sezone, u subotu 06.02.2021. godine, seniori su gostovali u Srbobranu. Lider na tabeli nije dozvolio iznenađenje i bio je bolji od ekipe Karađorđeva. Pobedila je ekipa Srbobrana rezultatom 105-88. U utorak, 09.02.2021. godine u hali u Banatskom Karađorđevu, odigrana je zaostala utakmica između KK "Karđorđeva" i KK "Apatina". U fer i korektnoj odigranoj utakmici do kraja, bolji su bili Karađorđevčani i pobedili rezultatom 79-71. Ovom pobedom Karađorđevčani su zadržali šansu za ulazak u play-off u nastavku takmičenja.

U pretposlednjem kolu u prvom delu takmičenja, u subotu 13.02.2021. godine, u 20,00 časova, na svom terenu u hali u Banatskom Karađorđevu, Karađorđevčani igraju protiv ekipe "Spartaka" iz Subotice. Očekuje se jedna uzbudljiva i fer utakmica. Na žalost i dalje se utakmice igraju bez prisustva publike.

Seniorke su u nastavku takmičeja gostovale u Novom Bečeju i izgubile od ekipe "Jedinstva" rezultatom 76-66. Bila je ovo još jedna dobra partija Karađorđevčanki, ali je ekipa “Jedinstva” bila više motivisana i uspela da se revanšira ekipi "Karađorđeva" za poraz u prvom delu prvenstva.

Seniorke u nedelju, 14.02.2021. godine sa početkom u 17,00 časova, u Banatskom Karađorđevu, igraju protiv ekipe "Delfina" iz Bačke Palanke.

Kadeti "Karađorđeva" završili su prvi deo takmičenja i nisu uspeli da se plasiraju u play-off završnicu takmičenja. U nastavku ih očekuje igranje u play-out.