Odlučujuća utakmica za ulazak u play off

U subotu, 16.02.2019. godine u 16,30 časova, u hali u Banatskom Karađorđevu, Karađorđevčani igraju najznačajniju utakmicu u prvoj fazi takmičenja, protiv Budućnosti iz Novog Sada.

U nastavku prvenstva Karađorđevčani su se susreli sa dosta problema i neplanirano doživeli dva poraza. U prvoj utakmici na svom parketu, u derbiju kola, protiv neporažene novosadske Slobode, u drugoj četvrtini povreda u vidu preloma jagodične kosti, plejmejkera Plećaš Petra, umnogome je poremetila igru Karađorđevčana, pa su u samoj završnici Novosađani uspeli da zabeleže pobedu. Ovom prilikom zahvaljujemo se publici na podršci i svesrdnom navijanju.

Na gostovanju, u Ravnom Selu protiv Proletera, bez prave organizacije u igri, a protiv raspoloženih i motivisanih domaćih igrača, poraz je bio neminovan. Posle ova dva poraza, utakmica protiv novosadske Budućnosti je odlučujuća u prvoj fazi takmičenja. Sastaju se dve ekipe gde pobednik nastavlja takmičenje u play off-u, a poraženi u play out-u.

Zbog značaja utakmice pozivamo ljubitelje košarke i navijače da dođu u što većem broju, u ovom neobičnom terminu za igranje utakmice, i svojim prisustvom i navijanjem daju dodatnu energiju igračima Karađorđeva, da zabeleže važnu pobedu.