Piknik druženje košarkaša Karađorđeva povodom završetka sezone 2017/18

Prošlogodišnje druženje košarkaša i košarkašica povodom završetka sezone 2016/17, pamtilo se i prepričavalo cele godine i zbog toga je odlučeno da ono preraste u tradiciju. Kako je sezona 2017/18 bila jedna od najuspešnijih od osnivanja kluba, još je više bilo razloga za slavlje.

I ove godine po završetku sezone, u nedelju osmog jula 2018 godine, održano je druženje košarkaša i košarkašica košarkaškog kluba “Karađorđevo”. I ovaj dan će se sigurno pamtiti i prepričavati tokom cele naredne sezone.

U jednoj opuštenoj i porodičnoj atmosferi, u kući i dvorištu trenera, uz dobar roštilj koji su ispekli autoprevoznik kluba Zoran Žarković i prijatelj kluba Zoran Polovina, igrači i igračice su se opustili i zabavljali kroz sportski i muzički program koji su sami osmislili.

Da sve ne bude onako kako je isplanirano i zamišljeno, pokvario je iznenadni pljusak koji je prerastao u pravu dosadnu jesenju kišu.

Ali i takvo vreme nije promenilo raspoloženje igrača i deo sportskog programa se ispunio. Najhrabriji i “najluđi” su igrali fudbal na male goliće, iako je kiša na mahove rominjala. Kasnije su prešli na odbojku, a nekima je bila interesantna i nova disciplina kuglanje.

Kako roštilj nije mogao da se jede na dvorištu pod zvezdama, ušlo se u kuću. Gde čeljad nije besna ni kuća nije tesna. Iako je bilo preko pedeset igrača I igračica, nedostatak prostora nije pokvario raspoloženje. Posle dobrog roštilja, na programu je bio i slatki deo, a domaće torte su doprinele još boljem užitku.

Posle jela u muzičkom delu programa, uz gitaru prisutne su zabavljali Đorđe Pilipović i Goran Budisavljević.

Na kraju, igračice i igrači priredili su prijatno i emotivno iznenađenje za trenera, poklonivši mu statuu “Najboljem treneru”, majicu za sećanje na prošlogodišnje druženje i pismo koje je izmamilo suze treneru.

Sve u svemu bio je ovo jedan lep dan za pamćenje i nadamo se da će se ovakvo raspoloženje svih igrača preneti i na teren gde ih na jesen očekuje još jedna naporna i zahtevnija sezona.

 

Video: 
See video