Piknik druženje košarkaša Karađorđeva povodom završetka sezone 2018/19

Treću godinu za redom, povodom završetka uspešne košarkaške sezone 2018/19, održano je sada već tradicionalno piknik druženje košarkaša košarkaškog kluba “Karađorđevo”. Ovakva druženja za košarkaški klub “Karađorđevo” su od velikog značaja, a to potvrđuje i činjenica, da su druženju prisustvovali skoro svi članovi kluba, a posebnu draž dali su najmlađi članovi. Da napomenemo da je kapiten seniorske ekipe Mišo Martinović opravdano izostao jer je po drugi put postao otac jedne prelepe male devojčice i mi mu ovim putem čestitamo.

U subotu, 13. jula 2019. godine, piknik druženje je održano na tradicionalnom mestu u kući i dvorištu trenera. Ove godine vremenski uslovi su bili idealni, tako da su košarkaši i košarkašice uživali i zabavljali se kroz sportski i muzički program koji su sami osmislili.

I ove godine dobar roštilj ispekao je naš autoprevoznik Zoran Žarković, kome je asistenciju pružio predsednik kluba Dragan Uzelac. Da pečenje roštilja bude na tradicionalan način kontrolisao je prijatelj kluba, takođe Karađorđevčanin i poznati pozorišni reditelj Mićko Martinović.

Za vreme pečenja roštilja igrači i igračice u potpunosti su ostvarili sportski i muzički program koji su sami osmislili. Neki su igrali fudbal na male goliće, neki odbojku preko mreže, a da ne bi gubili vreme dok čekaju na red, bilo je i tradicionalno igranje odbojke preko kapije.

Kako u sportu snaga dominira, lomila se i ruka.

Svakako najatraktivnija disciplina bila je nadvlačenje konopa gde su mladi igrači izazvali malo punije i starije što im se osvetilo.

Oni koji nisu želeli da se znoje igrali su karte.

Posle večere usledio je i slatki deo, osvežavajuća torta od jagoda i malina koju je pripremila domaćica Marija.

Da se potroše kalorije posle jela u muzičkom delu programa igrala su se razna kola, od užičkog do čuvenog ora.

Kako je za mnoge ovo najlepša žurka kojoj su prisustvovali, nadamo se da će se ovakvo raspoloženje preneti i na teren i spremno dočekati još jednu napornu sezonu.

Video: 
See video