Počinje play-off minibasket lige

Završena je minibasket liga srednjeg Banata, sezona 2010/11.

U konkurenciji minibasket 2000. godišta ekipa KK "Karađorđeva" zauzela je treće mesto, dok je u konkurenciji 2001. godišta zauzela četvrto mesto. Na taj način obe selekcije obezbedile su učešće u play-off-u, koji počinje u nedelju 27.03.2011. godine. U prvim polufinalnim mečevevima ekipe KK "Karađorđeva" su domaćini tako da utakmice igraju u sali osnovne škole "Sveti Sava" u Žitištu.
U prvoj utakmici minibasket 2001. godište sastaju se ekipe KK "Karađorđevo" i KK "Uno Grande", a početak je zakazan u 17,00 časova.
U drugoj utakmici minibasket 2000. godište sastaju se, takođe, ekipe KK "Karađorđevo" i KK "Uno Grande", a početak se očekuje odmah po završetku prve utakmice oko 18,30 časova.
Revanš mečevi igraju se za nedelju dana.

Podsećamo da se u polufinalu play-off-a igraju dva meča. U finale ide ekipa koja dobije obe utakmice, a u slučaju skora 1:1, odlučuje koš-razlika. U slučaju identične koš-razlike, nakon drugog meča igra se produžetak.
Zbog prijateljskih odnosa i rivalstva ova dva kluba očekuju se rezultatski neizvesne utakmice i očekujemo da će izazvati veliku pažnju publike.