Prvi poraz Karađorđevčana u Bečeju

U sredu, 01.11.2017. godine u 21,00 čas, u neobičajenom terminu za odigravanje prvenstvenih utakmica, Karađorđevčani su gostovali u Bečeju, gde su pretrpeli prvi poraz u prvenstvu. Bila je ovo teška i neizvesna utakmica koja se završila pobedom domaćina. Karađorđevčani su dobro otvorili utakmicu, ali je slabije odigrana druga četvrtina uvela ovaj meč u neizvesnu završnicu. U večeri kada Karađorđevčanima ništa nije polazilo za rukom, preagresivna odbrana domaćih igrača doprinela je da više sreće i koncentracije u završnici imaju igrači “Tise” i pobede rezultatom 79:73.

Seniorke Karađorđeva u prošlom kolu poražene su u Feketiću od ekipe “Njegoša” iz Lovćenca rezultatom 64:33. Kao novajlije u drugoj ženskoj ligi Srbije, mlade i neiskusne igračice Karađorđeva nisu mogle bolje protiv fizički jačeg i mnogo iskusnijeg protivnika kakva je ekipa “Njegoš”.

Pioniri Karađorđeva na domaćem terenu bili su bolji od svojih vršnjaka iz Žitišta i pobedili rezultatom 60:49. Treba istaći dobru igru mladog Milana Radakovića koji je na ovoj utakmici postigao 50 koševa.

Sledećeg vikenda počinje takmičenje i za juniore Karađorđeva, koji svoju prvu utakmicu igraju već u petak, 03.11.2017. godine u Pančevu protiv ekipe “Tamiš” sa početkom u 20,00 časova.

Pioniri u nedelju, 05.11.2017. godine, idu u goste ekipi “Zadrugar” iz Lazareva. Utakmica se igra u sportskoj hali u Kleku sa početkom u 14,00 časova.

U subotu, 04.11.2017. godine, u Karađorđevu na programu je dupli program. U prvoj utakmici koja počinje u 16,30 časova, u drugoj ženskoj ligi Srbije, Karađorđevčanke igraju protiv odlične ekipe “Proleter 023” iz Zrenjanina.

U drugoj utakmici, u derbiju kola druge srpske lige, seniori Karađorđeva igraju protiv jake ekipe “Sloboda” iz Novog Sada. Biće ovo sigurno tvrda i neizvesna utakmica u kojoj bi pobeda vratila samopuzdanje igračima, kako bi nastavili i dalje da pobeđuju. Utakmica počinje u 19,00 časova. Pozivamo sve ljubitelje košarke i navijače da dođu i svojim navijanjem pomognu igračima da ostvare važnu pobedu u trci za najviši plasman.