U subotu derbi kola Druge srpske lige, Karađorđevo – Velika Kikinda

Posle odlične igre i pobede protiv ekipe “Spartaka” na domaćem terenu, usledio je novi šok za Karađorđevčane, poraz na gostovanju u Novom Sadu protiv ekipe “Kadet” koja se bori za opstanak u ligi. Mislili smo da će se ekipa za gostovanje u Novom Sadu kompletirati, ali bez dvojice nosioca igre i nedovoljno oporavljenim Ševićem, ostatak ekipe nije imao energije i snage da pobedi raspoloženu ekipu “Kadeta” koja nije imala šta da izgubi.

Pioniri Karađorđeva su prošlog vikenda prijatno iznenadili odličnom igrom i pobedom nad ekipom “Jedinstva” iz Novog Bečeja, koja je bila neporažena u dosadašnjem delu prvenstva. U subotu, 2. decembra, u 14,00 časova Karađorđevčani gostuju u Žitištu i igraju protiv vršnjaka “Svetog Đorđa”. Nadamo se da će ponoviti odličnu igru i zabeležiti novu pobedu.

Juniori Karađorđeva prošlog vikenda u Zrenjaninu poraženi su od favorizovane ekipe Petrovgrada, koja je uspela da nametne svoj stil igre i pobedi rezultatom 86:56. Po rasporedu ovog vikenda juniori Karađorđeva trebali su da igraju protiv ekipe “Radničkog” iz Kovina, ali je ova utakmica odložena na zahtev gostiju.

Seniorke Karađorđeva prošlog vikenda po rasporedu bile su slobodne, a u nedelju, 3. decembra, sa početkom u 12,30 časova, igraju protiv ekipe “Banovci Dunav”. Interesantno je da “Banovci Dunav” kao domaćini utakmice igraju u nama pobratimljenom i prijateljskom Surduku, pa će ovo biti dodatni motiv da se odigra odlično i koncetrisano i zabeleži nova pobeda na gostovanju.

U subotu, 2. decembra, sa početkom u 19,00 časova u Banatskom Karađorđevu, seniori Karađorđeva igraju utakmicu koja je derbi kola Druge srpske lige, a protivnik je “Velika Kikinda”. Da bi ova utakmica imala renome derbija, publiku u hali, pre utakmice i u toku utakmice, na poluvremenu i za vreme tajm auta, zabavljaće članice sportskog kluba “Plava Zvezda” iz Zrenjanina, koje su nedavno postale svetske šampionke u dečijem fitnesu i modernom plesu. Zato pozivamo sve ljubitelje košarke i navijače da dođu u sportsku halu i uživaju u jednoj lepoj košarkaškoj predstavi.