U subotu lokalni derbi druge muške regionalne lige, Karađorđevo - Velika Kikinda

U prvom kolu play off-a, Karađorđevčani su na svom terenu savladali mladu, ali odličnu ekipu Spartaka iz Subotice, u ambijentu kakav se može samo poželeti na košarkaškim utakmicama. Zahvaljujemo se divnoj publici koja je doprinela da se odigra odlična i vrlo brza košarka. Bila je to neizvesna utakmica do samog kraja, sa puno poena, u kojoj su se domaćini bolje snašli. U odlučujućim momentima utakmice, domaći tim je bolje šutirao i to je presudilo da se ostvari pobeda rezultatom 97 : 86.

U drugom kolu na gostovanju u Apatinu protiv Dunava 2014, Karađorđevčani su pretrpeli poraz. Nekompletni, opravdanim izostankom Ševića, Mitrovića i Plećaša, Karađorđevčani su loše otvorili utakmicu i prednost raspoložene ekipe Dunava, ostvarena u prvoj četvrtini bila je nedostižna za Karađorđevčane.

U subotu, 16.03. 2019. godine u 17,00 časova, u hali u Banatskom Karađorđevu, odigraće se lokalni derbi između Karađorđeva i Velike Kikinde. Očekuje se dinamična i neizvesna utakmica i zato pozivamo sve ljubitelje košarke i navijače da dođu u sportsku halu, uživaju u jednoj lepoj košarkaškoj predstavi i daju dodatnu energiju Karađorđevčanima da zabeleže novu pobedu u play off-u.