Karađorđevčani slavili protiv Sente

U novoj košarkaškoj sezoni 2019/20, nakon tri gostovanja, seniori Karađorđeva odigrali su prvu utakmicu na domaćem terenu u hali u Banatskom Karađorđevu. Ugostili su ekipu iz Sente koju su ubedljivo savladali rezultatom 88:61.

Bila je ovo dinamična i zanimljiva utakmica u kojoj su Karađorđevčani kontrolisali utakmicu. Ekipa Sente je uspevala da do poluvremena pruži jači otpor, ali su u trećoj i četvrtoj četvrtini Karađorđevčani pojačali odbranu i iz minuta u minut povećavali razliku, tako da su na kraju slavili sa 27 koševa prednosti. Zahvaljujemo se ljubiteljima košarke i navijačima na podršci tokom utakmice.

U nedelju 03.11.2019.godine košarkašice Karađorđeva odigrale su dve utakmice na svom terenu protiv favorizovanih ekipa iz Stare Pazove.

U prvoj utakmici kadetkinje su namučile vršnjakinje iz Stare Pazove i pored poraza odigrale su najbolju utakmicu u ovoj sezoni. Seniorke Karađorđeva, takođe, su odigrale dobru utakmicu protiv najkvalitetnije ekipe u ligi Stare Pazove. I pored ubedljivog poraza, tri četvrtine su održavale pristojnu razliku, ali su gošće u četvrtoj četvrtini pojačale i na kraju slavile sa ubedljivom razlikom 123:60.

Sledećeg vikenda seniori igraju protiv ekipe “Futog Tupanjac MD” u Futogu u subotu 09.11.2019. godine sa početkom u 19,30 časova. Seniorke gostuju u Beogradu i igraju u nedelju 10.11.2019. godine, u 16,30 časova, u hali "Pinki" u Zemunu protiv ekipe "Girl Basket". Kadeti Karađorđeva igraju prvi meč u ovoj sezoni u ponedeljak 11.11.2019. godine, u 13,00 časova, u hali u Karađorđevu protiv ekipe iz Čoke. Kadetkinje su u ovom kolu slobodne.