U nastavku sezone 2022/23 Karađorđevčani protiv “Radivoj Koraća“

U subotu, 04.02.2023. godine, počeo je drugi deo takmičenja u ligama košarkaškog saveza Srbije, u sezoni 2022/23. KK “Karađorđevo” učestvuje sa četiri selekcije.

Seniorke su prve igrale i prvi put od početka sezone zaigrale su u kompletnom sastavu. Odigrale su odlično dve utakmice u nastavku sezone, pobedile ekipu Čelareva rezultatom 62-51 i izgubile u Titelu 93-80. Ovom utakmicom završen je prvi deo takmičenja i u nastavku im sledi igra u play out-u. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim igračicama na uspešno završenoj napornoj sezoni a posebno se zahvaljujemo Bosnić Zorici, Kovačević Saški i Jankov Jovani koje su prave heroine, jer su zahvaljujući njihovom iskustvu i znanju Karađorđevčanke bile dostojan rival svakoj ekipi u ligi.

Pioniri i pionirke nastavljaju takmičenje u pionirskim ligama Vojvodine.

Seniori KK “Karađorđeva” takođe su odigrali dve utakmice i obe izgubili. Prvu utakmicu igrali su na svom terenu protiv ekipe “Sport’s World” iz Novog Sada i drugu na gostovanju u Zrenjaninu protiv prvoplasirane ekipe “Petrovgrad”. Sledeću utakmicu igraju u utorak, 21.02.2023. godine, u hali u Banatskom Karađorđevu, u 19,00 časova. U goste im dolazi odlična ekipa “Radivoj Korać” iz Rumenke. Očekuje se zanimljiva i neizvesna utakmica do samog kraja. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje košarke i navijače da dođu u halu i svojim navijanjem pomognu igračima Karađorđeva da zabeleže prvu pobedu u nastavku sezone.