Nastavak sezone u subotu 02.02.2019. godine

U nastavku sezone, u subotu 02.02.2019. godine, u 20,00 časova, u hali u Banatskom Karađorđevu, Karađorđevčani dočekuju neporaženu ekipu “Slobode” iz Novog Sada. Očekuje se borbena i neizvesna utakmica i nema sumnje da su Novosađani favoriti u ovoj utakmici. Bez obzira na sve okolnosti u ovakim utakmicama, teško je prognozirati pobednika. Ovo je prilika da se Karađorđevčani revanširaju za poraz u Novom Sadu i da uđu u mirniju završnicu prvog dela prvenstva, odnosno obezbede što bolju poziciju na tabeli za play off.

Pozivamo sve ljubitelje košarke i navijače, da dođu u halu i svojim navijanjem daju dodatnu energiju igračima Karađorđeva u ostvarivanju ovog cilja.

Seniorke Karađorđeva u nedelju 03.02.2019. godine, u 20,00 časova, na Spensu igraju utakmicu protiv domaćina ŽKK “Proletera” iz Novog Sada. U Karađorđevu, mlada ekipa ŽKK “Karađorđeva”, pružila je dobar otpor Novosanđankama, a očekuje se da tako bude i u Novom Sadu. Zato pozivamo Karađorđevčane koji studiraju i rade u Novom Sadu da dođu na Spens i svojom podrškom motivišu mladu ekipu ŽKK “Karađorđeva” da odigraju što bolju utakmicu.

Pioniri Karađorđeva, pre seniora, u subotu 02.02.2019. godine, u 17,00 časova, u Banatskom Karađorđevu, igraju protiv vršnjaka iz Čoke. Biće ovo prilika da Karađorđevčani zabeleže novu pobedu.

Pionirke ŽKK “Karađorđeva” pred nastavak prvenstva, odigrale su dve zaostale prvenstvene utakmice iz prvog dela prvenstva. Prva je igrana u Karađorđevu gde su izgubile u samoj završnici sa tri koša od ŽKK “Srbobran”, a drugu su izgubile na gostovanju u Kovinu.

Vidan napredak u igri pionirki uliva nadu da će u nedelju, 03.02.2019. godine u 15,30 časova, u hali u Banatskom Karađorđevu pružiti, možda i iznenaditi favorizovanu ekipu “Proletera 023” iz Zrenjanina. Pozivamo navijače da dođu i daju podršku mladim pionirkama Karađorđeva.