U derbiju Karađorđevčani pobedili "Proleter" iz Ravnog sela

U šestom kolu Druge muške regionalne lige grupa – sever 1, u derbiju kola, Karađorđevčani su zabeležili  četvrtu pobedu. U izuzetno uzbudljivoj i neizvesnoj utakmici, ekipa Karađorđeva uspela je tek u četvrtoj četvrtini da slomi otpor gostiju i savlada odličnu ekipu “Proleter” iz Ravnog Sela rezultatom 70:64.

U sedmom kolu Karađorđevčani gostuju u Novom Sadu i igraju protiv ekipe “Budućnosti”. Utakmica se igra u nedelju, 18.11.2018. godine, u 18,00 časova u sali gimnazije Isidora Sekulić.

Seniorke Karađorđeva poražene su na svom terenu od ekipe “Art Basket” iz Beograda rezultatom 48:85. Gošće su u prve dve četvrtine uspele da naprave veliku rezultatsku prednost koju su do kraja utakmice uspele da sačuvaju. Iako nekompletne, Karađorđevčanke su pružile solidan otpor favorizovanim i jakim Beograđankama.

U četvrtak, 22.11.2018. godine, u 19,00 časova, u Banatskom Karađorđevu u zaostaloj utakmici, Karađorđevčanke igraju protiv ekipe “Proleter” iz Novog Sada. Pozivamo sve ljubitelje košarke da dodju i svojim navijanjem pomognu mladoj ekipi Karađorđeva da zabeleži drugu pobedu u prvenstvu.

Pioniri su na svom terenu poraženi od ekipe “Petrovgrad” iz Melenaca, koja se taskmiči van konkurencije i koja u svom sastavu ima i starije dečake za taj uzrast. Iako poraženi, Karađorđevčani su pružili odličnu partiju. U osmom kolu Karađorđevčani idu u goste ekipi “Hajduka” iz Kule.

Pionirke Karađorđeva koje se takmiče u kvalitetnoj ligi Vojvodine, poražene su na svom terenu od ekipe “Tamiš” iz Pančeva. Vidan napredak u igri pionirki u ovako jakoj ligi još uvek nije dovoljan da se ostvari pobeda. U nedelju, 18.11.2018. godine, pionirke gostuju u Staroj Pazovi.

Sinoć, 15.11.2018. godine, u hali u Karađorđevu, gledaoci su uživali u igri najmlađih članova košarkaškog kluba “Karađorđevo”. Igrali su protiv vršnjaka iz Melenaca. U utakmici gde rezultat nije bio bitan, gledaoci su aplauzom nagrađivali lepe poteze igrača obe ekipe i svaki postignuti koš. Nadamo se da će ovi neki novi klinci uspešno u budućnosti reprezentovati svoj klub i svoje selo.