U petak važna utakmica za Karađorđevčane protiv Apatina

Posle pobede nad “Proleterom” iz Ravnog Sela na domaćem terenu, Karađorđevčani su tri puta uzastopno gostovali i zabeležili jednu pobedu i dva poraza. Poraženi su od Novosadskih ekipa “Budućnosti” i “Kadeta”, a pobedili su ekipu “Sivca”.

Sa ova dva neplanirana poraza Karađorđevčani su sami sebi zakomplikovali život i zbog toga je važna utakmica protiv ekipe “Apatina”, koja se igra u hali u Banatskom Karađorđevu, u petak 07.12.2018. godine, u 20,00 časova. Biće ovo prilika da se Karađorđevčani revanširaju Apatincima za poraz koji su doživeli u Apatinu.

Pobeda bi obezbedila sigurniju završnicu prvog dela takmičenja i nastavak takmičenja u play-offu, što obezbeđuje borbu za ulazak u Prvu srpsku ligu. Zbog toga pozivamo sve ljubitelje košarke i navijače da dođu u što većem broju i svojim navijanjem pomognu Karađorđevčanima da zabeleže ovu važnu pobedu.

Seniorke Karađorđeva u prošlom kolu doživele su poraz u Beogradu od ekipe “Bežanije”, a u nedelju, 09.12.2018. godine, opet gostuju ekipi “Njegoša” iz Lovćenca.

Pioniri Karađorđeva, u subotu 08.12.2018. godine, u 16,00 časova u Banatskom Karađorđevu dočekuju svoje vršnjake iz Žitišta. Očekuje se neizvesna i uzbudljiva utakmica ova dva prijateljska kluba.

Pionirke Karađorđeva, takođe, u subotu 08.12.2018. godine gostuju u Futogu i igraju porotiv ekipe “Basketball Stars”.