U subotu derbi kola, “Karađorđevo” – “Proleter” iz Ravnog sela

U subotu, 10.11.2018. godine, u 20,00 časova, u hali u Banatskom Karađorđevu, Karađorđevčani dočekuju odličnu ekipu “Proleter” iz Ravnog Sela. Iako novajlija u ligi, rezultati u dosadašnjem delu prvenstva, četiri pobede i jedan poraz, pokazuju da se radi o dobroj i kvalitetnoj ekipi. Po novom sistemu takmičenja u drugoj muškoj regionalnoj ligi, pobeda Karađorđevčana omogućuje i dalje borbu za najviši plasman. Pozivamo sve ljubitelje košarke i navijače da dođu i svojim navijanjem pomognu igračima Karađorđeva da u ovoj veoma bitnoj utakmici zabeleže pobedu.

Seniorke Karađorđeva u nedelju, 11.11.2018. godine, sa početkom u 18,00 časova, u hali u Banatskom Karađorđevu, igraju protiv neporažene ekipe u dosadašnjem delu prvenstva u prvoj ženskoj regionalnoj ligi. U goste dolazi odlična ekipa “Art Basket” iz Beograda koja je u ovoj utakmici favorit. Zato pozivamo publiku da dođe u što većem broju i podrži igračice Karađorđeva kako bi ostavile što bolji utisak i pružile što bolji otpor.

Pioniri su prošlog vikenda gostovali u Čoki gde su pobedili svoje vršnjake rezultatom 79:75. U subotu, 10.11.2018. godine, sa početkom u 15,00 časova, Karađorđevčani će na svom terenu ugostiti ekipu “Petrovgrad” iz Melenaca. Biće ovo interesantna utakmica.

Pionirke, takođe, u subotu, 10.11.2018. godine, u 17,30 časova u Banatskom Karađorđevu igraju prvenstvenu košarkašku utakmicu protiv Tamiša iz Pančeva.